Trenger jeg en hjemmeside?

Ja, trenger du en hjemmeside? Mange stiller seg det samme spørsmålet. For det første bør du legge merke til hva psykologer sier – enhver ytring er veldig godt for sjelen. Folk som driver blogg der de skriver ned sine tanker og følelser er som regel balanserte, harmoniske mennesker. Dermed er svaret ja – det er alltid godt å ha en hjemmeside når man snakker om privatpersoner. Selv en privat blogg vil gjøre undere for nervene og selvsikkerheten.

Snakker vi bedrift, blir det helt andre kriterier. Er du rørlegger med mer enn nok jobb i flere år fremover? Har du en fullpakket kalender og telefonsamtalene fra kunder ruller inn? Da er det neppe noen god idé å starte en hjemmeside. Samtidig må man holde i tankene at det alltid er lurt å være til stedet på nettet – slik blir selv eksisterende kunder ekstra sikre på deg og tjenesten du tilbyr. De aller fleste andre bedrifter og tjenester har ingen valg, en nettside er minst like viktig som alt annet nå om dagen.

Vi lever i det 21. århundret, og hvis man vil lykkes er man faktisk nødt til å satse stort på sin hjemmeside. Uansett hvilket produkt eller tjeneste du tilbyr, er hjemmesiden en avgjørende faktor.