Jobbe som webdesigner

Webdesignere er utrolig ettertraktede mennesker, derfor er dette et populært yrke. Spesielt blant unge folk som drømmer om å kunne jobbe fra en bærbar datamaskin for deretter å reise jorda rundt samtidig som man tjener penger. Har du lekt med tanken, bør du vite at det absolutt ikke er så vanskelig som mange vil ha deg til å tro. Ved å lese deg opp på noen gode bøker om webdesign, vil du allerede ha en fot i døra.

Til å begynne med bør du ikke ha høye forventninger – det er utallige mennesker der ute som også er på vei mot toppen. Ta på deg alle mulige oppdrag, uansett hva du blir tilbudt som betaling. Etter fire-fem fullførte oppdrag vil du kunne vise til en noenlunde god ekspertise du har samlet opp. Dette er det viktigste i bransjen – å kunne vise til noe. Ingen arbeidsgiver vil spørre deg etter utdannelse, spesielt om du har et bredt portfolio med en rekke spennende prosjekter bak ryggen.

Tusenvis av webdesignere bor i fjerne strøk og jobber kun ved bruk av en bærbar datamaskin. Lønna er også til å skryte av – i hvert fall om du klarer å lande spennende prosjekter med et stort budsjett.