Jakten på skjønnhet

Det er ingen hemmelighet at blader og magasiner pynter på modeller, filmstjerner og artister før de lar dem pryde forsidene deres. Retusjering av bilder i motebransjen har lenge vært normalen, men de siste årene har det også blitt vanlig at alminnelige mennesker gir bildene sine en runde, eller to, i Photoshop før de publiserer dem på Facebook. Redigeringsverktøy har blitt billigere og mer tilgjengelig, og presset på å ta seg godt ut øker stadig.

Et liv i sosiale medier

Vi eksponerer oss selv i mye større grad nå enn vi gjorde for bare noen år siden. De fleste av oss publiserer på Instagram og Facebook nesten daglig, og naturligvis har vi lyst til å ta oss godt ut. Det er mulig å fjerne en kvise, gjøre tennene hvitere eller fjerne mørke ringer under øynene. Men ikke bare er dette tidkrevende, det gir også et feilaktig bilde av hvordan du faktisk ser ut. Retusjering av bilder er blitt så vanlig at det nå debatteres hvor vidt bloggere skal måtte merke retusjerte bilder.

Plastisk kirurgi som et alternativ til retusjering

Plastisk kirurgi kan være et godt alternativ til retusjering. Er det sånn at du aldri publiserer bilder uten å fjerne mørke ringene under øynene først. Da kan en liten operasjon være en enklere, og billigere, løsning enn å bruke timer i Photoshop hver eneste måned. Plastikkirurg1skjønnhet tilbyr øvre og nedre øyeloksløft. Selve operasjonen tar bare en halvtime, og den blir gjort med lokalbedøvelse. Ikke er det særlig kostbart heller. For under 15 000 kroner kan du bli kvitt problemet med sorte ringer under øynene for alltid.

Det er mye selvtillit og trygghet i å vite at bilder som blir tatt av deg ikke må retusjeres før publisering. For det beste er jo å kunne legge ut bilder av hvordan du faktisk ser ut, ikke hvordan du skulle ønske at du så ut.