Hvordan man kan bruke fotografier

Alle som er fotointeresserte tar et stort antall bilder som ofte bare blir liggende på minnekortet eller på datamaskinen. I den digitale verden kan man ta tusenvis av bilder, både kvalitetsbilder og tåkete prøvebilder, og beholde dem. Men noen ganger tar man et virkelig godt bilde og vil derfor gjøre noe mer med det. Her er tipsene til hva man kan gjøre med favorittbildene sine.

Den mest klassiske måten å bruke og få vist frem favorittbildene på, er å sette dem i et album. Da kan man gjøre slik man gjorde tidligere, nemlig å beskytte dem mot tidens tann og lage et minnealbum om en spesiell begivenhet. Man kan lage bøker over viktige hendelser i livet som virkelig bevarer minnene. Slike fotoalbum kan man helt enkelt få tak i på internett blant annet på fotobutikken BGA Fotobutikk. Hva med å lage et flott album fra bryllupsdagen, dåpsdagen, eller kanskje fra ferieturen?

Det finnes også noen mer alternative måter å bruke favorittbildene på. Hva med å bestille en fototapet til stuen din? Fototapet er et bilde som går over en viss mengde tapethøyder, og som kan matches med malte vegger eller andre tapettyper. Det er en flott måte å skape en kontrast i et rom på og virkelig belyse favorittfotografiet. En annen alternativ måte å bruke bilder på, er å trykke dem på tre. Man kan enkelt trykke bilder på tre selv ved å skrive bildet ut på klebrig etikettpapir. Resultatet blir et stilig bilde med spennende teksturer. En tredje alternativ formidling av bilder, er å lage en bildecollage som man kan henge opp på veggen eller gi bort. Man kan enkelt lage en bildecollage på datamaskinen og deretter skrive den ut eller få den fremkalt. Enkelte fotobutikker har også mulighet for å bestille ferdige collager.